Optimaal draagcomfort met Opti free lenzenvloeistof

Opti free lenzenvloeistof is één van de meest verkochte lenzenvloeistoffen in Nederland. En de lenzenvloeistof die je gebruikt heeft direct invloed op het draagcomfort van je lenzen en de gezondheid van je ogen. Veel mensen onderschatten de invloed van een goede lenzenvloeistof op je ogen. Ontstekingen, droogheid, roodheid, jeuk, irritatie en verslechterd zicht kunnen allemaal het gevolg zijn van de verkeerde vloeistof of een product van slechte kwaliteit. Gelukkig kan opti free lenzenvloeistof deze problemen voorkomen en dat voor een prijs waar je niet wakker van hoeft te liggen.

Opti free lenzenvloeistof voor een alles-in-één oplossing

Opti free lenzenvloeistof is specifiek bedoeld voor zachte lenzen. Het is een alles-in-één vloeistof, wat betekent dat het alle dagelijkse handelingen uitvoert om je lenzen weer klaar te maken voor de volgende dag. Het desinfecteert, reinigt, spoelt, verwijdert eiwit en spoelt je lenzen schoon. De volgende dag kun je deze weer comfortabel dragen zonder dat je er last van hebt.

Dit is wat de meeste alles-in-één lenzenvloeistoffen doen, maar opti free lenzenvloeistof gaat een stapje verder. Door je lenzen daar ’s nachts in op te bergen wordt er een vochtig laagje om je lenzen heen gevormd. Dat zorgt voor heerlijk zittende lenzen en voorkomt droge ogen. Opti free lenzenvloeistof is niet voor niets de meest populaire keuze.

Van lenzenvloeistof veranderen?

Als jij last hebt van je ogen, dan weet je natuurlijk niet of dit door de lenzen of de vloeistof komt. Een andere mogelijkheid voor oogproblemen als je lenzen hebt is dat je allergisch bent voor conserveringsmiddelen of dat je de handelingen niet goed uitvoert elke dag. Wil je van lenzenvloeistof veranderen, dan is opti free lenzenvloeistof een goede keuze, maar is het mogelijk dat deze je problemen niet oplost. Volg je niet de juiste procedure dan heb je voorlichting nodig en ben je allergisch dan heb je lenzenvloeistof met peroxide nodig. Daarom is het altijd verstandig om je opticien bij het overstappen te betrekken.

Samen met je opticien

Als jij geïnteresseerd bent in opti free lenzenvloeistof, dan ben je niet de enige. En zo lang je zachte lenzen hebt is er een grote kans dat je daarna nooit meer anders wilt. Ga toch met je klachten en verzoek naar je opticien, want het is mogelijk dat deze ergens anders vandaan komen. Die optie moet worden uitgesloten en dat doet de opticien. Ga voordat je met opti free begint naar je opticien en laat je ogen testen. Gebruik het voor een week en doe dit nogmaals. De opticien kan dan zien of jouw problemen zijn verbeterd of verslechterd.

Dit doe je in ieder geval niet

Veel mensen zijn er op bovenstaande manier achter gekomen dat optifree lenzenvloeistof een ideale vloeistof is voor hen. Wat je nooit moet doen is je lenzen in kraanwater bewaren of je lenshouder niet vervangen als je vloeistof op is. De gezondheid van je ogen en het draagcomfort van je lenzen blijven het belangrijkste.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog