Spieropbouw Tips die u moet weten

Heb je eindelijk besloten om een ​​spieropbouwende routine serieus te nemen? De juiste informatie kan echt van pas komen. In dit artikel kunt u enkele geweldige informatie over het opbouwen van uw spieren leren. Houd ze in overweging, zodat je het soort spieren kunt krijgen dat je graag zou willen hebben.

Door aan je vleesetende kant te geven kun je spieren opbouwen. Verbruik voldoende vlees om te komen tot één gram eiwit per pond lichaamsgewicht. Het extra eiwit dat je consumeert, wordt opgeslagen en gebruikt om spieren op te bouwen, waardoor je de resultaten krijgt die je probeert te bereiken.

Houd de “grote drie” -oefeningen in gedachten bij het ontwikkelen van je routine. Dat zijn bankdrukken, deadliften en squats. Deze specifieke oefeningen vergroten niet alleen je volume, maar zorgen er ook voor dat je lichaam goed is geconditioneerd en helpt je ook je algehele kracht te verbeteren. Varieer deze oefeningen regelmatig.

Neem koolhydraten in uw dieet op als u uw spiermassa wilt opbouwen. Koolhydraten zijn cruciaal voor het handhaven van de benodigde hoeveelheid energie die je nodig hebt tijdens je trainingsroutine. Als je niet genoeg koolhydraten binnenkrijgt, eindigt het lichaam eiwitten en gebruikt dat voor energie. Eet genoeg koolhydraten zodat je lichaam kan functioneren en je je workouts kunt doorstaan.

Samengestelde work-outs

Samengestelde oefeningen kunnen de sleutel zijn om je spieropbouwende resultaten te maximaliseren en het meeste uit je workouts te halen. Voor dit soort oefeningen moet u tegelijkertijd verschillende spieren gebruiken. Bijvoorbeeld, bankdrukken helpt je om je schouders, borst en je triceps te ontwikkelen.

DUTHLER PERSONAL TRAINING TILBURG

Wij zijn Duthler Personal training Tilburg, wij hebben twee locaties in Tilburg: locatie Ringbaan-Noord en Artemisstraat. Deze locaties zijn gevestigd op Ringbaan Noord 97,5046AA, Tilburg,Nederland enArtemisstraat 6, 5042XA,Tilburg, Nederland. We helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen! Vraag een gratis proefles aan of neem contact met ons op door te bellen naar 06 55 10 09 31 of te mailen naar info@duthler-personaltraining.nl.

Train in elke training de tegenovergestelde spieren. Werk bijvoorbeeld je borst en rug samen uit, en je hamstrings en quads samen. Hierdoor kan één spiergroep rusten terwijl de andere aan het werk is. Je verhoogt uiteindelijk de intensiteit en efficiëntie van je training terwijl je ook de duur van je routine verkort.

Groot en bont worden is niet noodzakelijk het doel van iedereen die met gewichten traint. Net zoals er veel lichaamstypes zijn, bestaan ​​er ook veel graden van spieropbouw. Bepaal wat goed voor u is voordat u aan uw regime begint. Afhankelijk van hoe groot je spieren wilt, kun je overwegen om een ​​supplement aan je dieet toe te voegen.

Ken je grenzen, maar stop niet met een bepaalde oefening totdat je weet dat je niets meer over hebt. Wanneer je je sets doet, blijf doorgaan totdat je letterlijk niet verder kunt. Als dat nodig is, verlaag dan je ingestelde lengte.

Plyometrische oefeningen zijn iets dat je wilt doen. Plyometrische oefeningen helpen je lichaam om betere, snelle spiervezels te hebben die ook spieren helpen groeien. Net als ballistische bewegingen vereist plyometrie een versnelling. Als u bijvoorbeeld plyometrische push-ups uitvoert, laat u uw handen van de vloer vallen, waardoor uw lichaam omhoog wordt gestuwd.

Conclusie

Werken aan het verkrijgen van de juiste informatie en het nemen van gedegen advies laat zien dat je serieus bezig bent met spieropbouw. Gebruik de kennis die je hebt geleerd om de trainingsroutine van elke dag te laten tellen, wat je op zijn beurt uitstekende spieropbouwende resultaten zal opleveren. Blijf toegewijd en verlies de focus niet.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog